dilluns, 17 de gener del 2011

La nova llei antitabac

17/I/2011
I. LÓPEZ

Amb el 2011 ha entrat en vigor la nova llei antitabac, que prohibeix fumar en tots els espais públics tancats, inclosos els bars i restaurants. A més, la nova llei també impedeix fumar en les portes de centres d'ensenyament i hospitals, i en parcs infantils, encara que estiguen a l'aire lliure.
Aquesta novetat ha causat moltes polèmiques, tant entre fumadors com no fumadors. Els propietaris dels bars estan molt enfadats perquè perdran molts diners i clients, i hauran de gastar diners en estufes per posar terrasses al carrer. Això ha provocat que molts bars, com el bar Espirit de Castelló, es declaren objectors de la llei, perquè diuen que en els pocs dies que la van aplicar els ingressos van baixar entre un 75% i un 80%. Ara permeten fumar als clients als seus bars, encara que ja han sigut denunciats, i hauran de pagar una multa de entre 600 i 10000 euros.
A més, també hi hauran excepcions en llocs tancats on es podrà fumar, com en habitacions d'hotel habilitades per fumar o en llocs de la presó, també habilitats per fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada