dilluns, 9 de gener del 2012

Tornem a classe

La veritat es que avui no tinc moltes coses que dir, però com que no ha vingut el professor de guitarra (tooooomaaaa!!) i no tinc res millor que fer, escriuré.
S’han acabat les vacances i hem hagut de tornar a classe, segurament pensant ja en la Magdalena, perquè només queden 60 dies. Per cert, el grup català Manel actuarà al Paranimf de la UJI el divendres 9 de març (que comença la Magdalena) per finalitzar la gira que està fent amb el seu nou disc “10 milles per veure una bona armadura”. Per si us interessa, les entrades ixen a la venda demà.
El diumenge hi haurà un concert a Benicàssim per Sant Antoni, on tocarem alguns de la classe. Tocarà la banda de la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim (on toquen Xavi i Marc) i en algunes peces els acompanyarà la Colla de dolçainers i tabaleters de Castelló (on toque jo). A més el concert serà interessant perquè tocarem una peça que va composar Ximo Ortells, el professor de música de l’institut i director de la banda, que es diu Astràgata. Vos promet que li faré una foto a Xavi ben mudat per si la voleu posar al periòdic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada