dimecres, 18 de gener del 2012

Mireu que m'han passat!

Ahir em van passar un esdeveniment pel tuenti que em va parèixer prou interessant. Es tractava d’una carta escrita per un professor que proposava una iniciativa: que tots els instituts públics de Castelló anaren d’excursió a l’aeroport el mateix dia. Deia que allí no tindrien problema per aparcar els 300 autobusos i que es podien fer diverses activitats durant la jornada, agrupades per departaments.
Els de llengua s’encarregarien d’enviar els comunicats de premsa i de llegir els decrets llei, els de plàstica parlarien de l’escultura que hi ha situada a la rotonda d’entrada, els de física llançarien avions de paper i estudiarien les paràboles de la seua trajectòria, comprant-les amb les de la Fórmula 1 i els d’educació física podrien estrenar la pista practicant atletisme. A més, els de biologia s’encarregarien de diseccionar els conills que viuen per allí, els de filosofia farien un debat sobre com influeix la presència de capital en la societat i els de matemàtiques podrien calcular la quantitat de diners que Fabra ha guanyat amb la loteria.
Al final de la carta el professor assegurava que amb aquesta iniciativa la resta de l’estat ens veuria, igual que va passar amb els controladors, per exemple, i que seria més efectiu que els parons de 5 minuts que es fan ara als centres com a protesta.
La veritat és que la idea està molt bé, però veig un poc difícil que finalment es faça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada