dimarts, 27 de març del 2012

Manel a Castelló

Els membres del grup Manel van sortir puntuals a l’escenari acompanyats d’un quartet de corda i un de vent, mentre alguns encara intentàvem canviar els seients per poder estar al costat dels amics amb els que havíem anat. Les entrades s’havien exhaurit poques hores després de sortir a la venda i als últims afortunats que les van aconseguir ja no els importava on ni amb qui, només anar ja era tot un regal.

Sense cap comentari van començar a tocar, presentant les cançons del seu nou disc, 10 milles per veure una bona armadura. Flor Groga i La bola de cristall van ser algunes de les que van interpretar, amb un públic encara tranquil i callat. Va ser llavors quan Guillem Gisbert, el cantant del grup i el que toca l’ukelele, va dirigir-se al públic. Era 9 de Març, dia previ al començament de les festes de Castelló, i això no va passar desapercebut als membres del grup. “ Les festes comencen demà i nosaltres toquem el dia d’abans a les 8 de la vesprada. Bé, no està malament, però igual l’any que ve podeu convidar-nos a tocar durant les festes, no?”, van dir mentre el públic reia i aplaudia. Després van tocar més cançons noves i algunes del seu anterior disc, Els millors professors europeus, intercalant-les amb històries i balls. Algunes, com Boomerang, Al mar i Ai, Dolors van animar i fer cantar al públic. En el bis van tocar Aniversari i Benvolgut, les cançons més esperades que van fer alçar als espectadors. Quan pareixia que ja no tornarien, els castellonencs van utilitzar el típic càntic “una cançoneta i mon anem” i van aconseguir que el grup apareguera una altra vegada. Per finalitzar van tocar Deixa-la, Toni, deixa-la demanant l’ajuda del públic per fer els cors.

En definitiva, unes cançons senzilles i vives que conten històries de la vida quotidiana i que van fer disfrutar al públic castellonenc. Tant, que ningú volia marxar al finalitzar el concert. La gent es va quedar a la porta cantant les seues cançons i esperant que sortiren per signar autògrafs i fer fotos. Però sols uns pocs afortunats ho van aconseguir...





Esta foto no la poseu al periòdic eh!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada